top of page
Søg
  • Forfatters billedeChristian Slot

De fantastiske fødder........

Zoneterapien er mit hjertebarn. Det var min vej ind i mit virke. Jeg blev selv kureret for en bihulebetændelse på en behandling. Det var så fantastisk en oplevelse at jeg blev nødt til at lære det. De fleste ved, at det foregår ved tryk og massage på fødderne og sådan som det blev udført den gang, kom man lidt rundt om det hele. Jeg tog uddannelsen og kort tid efter også uddannelsen til akupunktør, hvilket gav mig en mere østlig forståelse. Denne kunne jeg selvfølgelig ikke ligge fra mig, når jeg lavede zoneterapi og det førte derfor til en meget mere østlig udformet zoneterapi. Den ligger derfor helt i tråd med de tidligere indlæg om akupunkturen. Jeg tester fødderne for ubalancer, før end jeg sammensætter din behandling. Dette giver mig også en øget forståelse for, hvorfor du netop har udviklet de symptomer, du kommer til mig med. Det gør også behandlingen mere effektiv, uanset om du har nakkesmerter, iskias eller menstruationssmerter – og så gør det jo ikke noget, at behandlingen er skræddersyet præcist til dig


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page