top of page
Søg
  • Forfatters billedeChristian Slot

Hvis man ikke kan se det.......

Hvad sker der? Når jeg omtaler at eksempelvis tyktarmen er problemet. Betyder det så at din tarm er ramt af sygdom? Nej, det gør det ikke. Jeg kan ikke fortælle dig at din tarm er syg. Hvis jeg har den mistanke, så vil jeg sende dig til lægen, hvis du ikke allerede har været der. Måske har du slet ikke symptomer fra tarmen selv, så hvad er det lige for noget vrøvl, jeg har gang i? 😊 I kinesisk forståelse fokuseres på begrebet balance og dermed også ubalance. Det er derfor at jeg forsøger at se dit mønster. Mønstret jeg søger at se, er i virkeligheden et ubalancemønster. Grundlæggende vil dette mønster kunne afsløre problemet/ubalancen og dens karakter. I den kinesiske tænkning og derfor også i min, taler man om Qui. Den bedste danske oversættelse vil nok være energi. Det er nok her at nogle trækker sig. Hvis man kun tror på det målelige og synlige, så har jeg jo et forklaringsproblem og tro mig, hvor ville jeg gerne kunne vise dig det - gøre det synligt. Måske opfinder vi en apparat på et tidspunkt, som viser sandheden i denne forståelse. Ind til da, må jeg arbejde ud fra en teori, der kun viser sin berettigelse ved at frembringe de resultater, som er ønskede og som har gjort det i tusinder af år uden at svigte. Måske tænker du nu, - kan alle så hjælpes? Desværre nej, men det er stadig imponerende, hvor mange der kan. Måske kan du også :-)41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page