top of page
Søg
  • Forfatters billedeChristian Slot

At gennemskue et mønster.......

Når du kommer til sådan en som mig, så snakker jeg kinesisk 😊 Nej spøg til side, - men jeg vil dog indrømme at jeg tænker kinesisk. For mig er vi mere end den krop, der så åbenbart ind i mellem ikke vil, som vi selv ønsker den skal. Det vil sige, jeg forstår kroppen på en anden måde, end det du møder i det etablerede system. Jeg må benytte mig af andre midler til at forstå, hvad der er galt og har en helt anden baggrund for netop dette. Når vi mødes, så skal jeg ikke blot høre, hvad du kommer med, men jeg ønsker også at vide alt andet, der generer dig. Grunden til dette er, at jeg ud fra alle dine symptomer forsøger at gennemskue et mønster. Det er som at lægge et puslespil, - når du genkender hvor brikken passer ind, så kan du placere den og dermed tydeliggøres mere af hele billedet. Symptomer er ikke tilfældige. Man kan godt have skuldersmerter og egentlig ønske behandling for netop dette. Hvis du så samtidig fortæller mig om forstoppelse og ondt i lænden, så bliver jeg bare mere sikker på, at jeg har forstået mønstret og jeg ved nu, at for at hjælpe dig med dine skuldersmerter, så skal jeg behandle din tyktarm. Det bliver derfor en behandling der formentlig og forhåbentligt både hjælper din skulder, din lænd og din forstoppelse. Nu er dette selvfølgelig lidt forsimplet, men det er stadig retvisende for hvilke overvejelser, jeg skal igennem, før end jeg vælger punkter ud til de små nålestik.

Nåh ja, gør det ondt? Jeg har børn på 10 år, der får behandling med nåle – og de brokker ikke. De kommer også igen

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page